Duit Kawen Cik Mar

January 15, 2010

Lelaki @ perempuan, sape yg kuat cemburu???

klu aku kan....
jawapan aku
................................
..........................................
..................................................
........................................................


LELAKI
!!!hehehe
ye r,pengalaman mengajar erti kehidupan...lalala~
(mcm pujangga plak aku rase)
wlu pun perempuan de yg cemburu
tp sekurang2nye perempuan x menunjukkan
kecemburuan diaorg...
klu laki cemburu smpai mengongkong...
pendapat aku la.
pak we aku sendri mmg kuat cemburu
no BOYFRIEND
no FACEBOOK
no FRIENDSTER
no BLOG

uwaaa!!!!sedey gile...
tp aku xnk!!!
xnak!!!
xnak!!!!
tolong r bg pendapat ckit
pe yg patut aku bwt....
erm!!!!nk tdo r.

6 comments:

zella said...

susah nk ckp....

p/s: jwpn dr seorang yg cemburu hehehe

nursarah said...

muahaha!

lom kawin dah cemburu cam gitu sekali.. kalau da kawin mesti kena kurung dlm umah je.haha

mie said...

ooo....
sampai camtu skali....
cemburu tanda sayang...
heheheee

sYeNgEt ke senget?? said...

blog walking

kalau cemburu tak bertempat itu tak patut.. tapi nk compare laki ke pmpn kuat cemburu same je.. sbb cemburu tu dtg dr prasaan..

cuma pmpn tunjuk cmburu ni.. laki simpan2 je.. bila dah smpi masa meletop, pastu salahkan pmpn tunding jari..

sedar tak sedar.. same je sbnrnye.. pmpn serang awal2 tanpa usul periksa, laki plak serang kumudian lpas dia tahan2 tapi! die pon takde nye nk soal siasat tanye dulu ke pe.. pendam2 je.. pastu burst tak pasal2.. hehe

sharing '-'

Fina Fento said...

my pakwe too is a cemburu wan..nah amek broken english. bf sy sangat cemburu. perkara-perkara yang dinyatakan kat atas tu suma ada kat dia. malah lebih teruk-.-"

♥♂♥m@RMiE♥♀♥☺™ said...

erm....thanks bg komen pasal masalah aku ni. erm,mmg dua2 cemburu tp mayb masalah bleh kawal @ tak je skrg.
to syenget ke senget, kt situasi aku terbalik, pakwe aku yg tunjuk cembru dia...hehehe
to fina fento: nasib kte hmpir sama....hahaha
to mie : alamak,skali nama pakwe hmpir sama plak...hahaha betul2 cemburu tanda syg.