Duit Kawen Cik Mar

January 06, 2010

mAr tEtaP Begitu...

aku begitu marah
klu omputih ckp angry la
aku xtau pe masalah dia
semua de je yg xkene...
aku dh cuba jd yg terbaik tuk dia
tp dia stil nmpk aku di takuk lame kot....entah la
korang penah rase sakit ati x???
sakit ati yg teramat sgt???
sakit ati dgn si dia??
bkn aku xpnh gaduh....dlu selalu gak la
but now dh kurang
ble dia start bwt perangai la yg aku lemah
salah ke aku berkawan dgn lelaki???
jz friend ok!!!
aku xde r smpai nk pasang dua tiga...
bg aku time jd student ni la mase tuk berkawan
mencari kawan...
bkn aku abaikan dia pun!!!
tp dia slalu ckp aku pentingkan kawan...
of course la!!!!
klu aku susah@sakit sape yg paling dkt dgn aku???
kawan gak kan???
kdg2 susah nk paham sikap dia....
patut ke aku berdiam???
bwt xtau je pasal dia???
aduh...ati2,knpe cepat sgt tersentuh
mudah utk kecewa........
menangis............
terluka...........
rase bersalah........
aku serabut
semua keje xbleh bwt la!!!!
tp mar bdk kuat!!!!
chaiyok2 mar....


u are the best mar....lalalala


No comments: