Duit Kawen Cik Mar

February 06, 2010

Jom Join Contest (menang Couple tee's)

contest anjuran cik sumi.
sape2 yg nk join bleh klik kt banner tu ye.

Syarat-Syarat nak join contest:

1st: adalah seorang blogger dan ada blog sendiri
2nd: gambar yg digunakan adalah gambar sendiri
3rd: letak banner di bwh ni kat dalam entry anda dan jugak sidebar
(backlink ke blog ini jangan lupe)

kalu dah memenuhi syarat boleh join dah!

Cara-Cara Nak join:
  • Buat entry pasal contest JJC (menang couple tee's)
tajuk: Jom Join Contest (menang Couple tee's)
  • Letak banner di atas di sidebar dan entry
  • Letak pice anda dan pasangan dalam entry (1 aje)

2 Pemenang bertuah aje yang dapat hadiah ni!!!
pemilihan dibuat juri jemputan sumi nnt.. Terima Kasih..
Tarikh tutup 7 Feb 2010..

ni gambar yg cik mar pertaruhkan....
*harap bleh dpt top 5 pun dh syok!!!hehehe




* cik mar suke sgt gmbr ni cz cik mar jz set timer kt my nset je

  • cik sumi yg cute...(aiceh bodek giler) cik mar dh join tau,harap2 bleh diterima la gmbr ni.

5 comments:

☺[ai][sUmi]☺Chan said...

tQ join contest sumi.. ha'a bukan stakat sumi rambang mata.. judges skali.. hehee..

♥aMyLiAiNdAhOuSe♥ said...

hye cik mar!!
hehehe..1st tym commnet2 cik mar..
contest ni cam menarik jek..
yg ni xkesah ke berpacaran atau berlakian atau berkasihan??
hehehhe

♥♥MarMiE♥♥ said...

erm..yg tu amylia kne tnye tuan pnye contest la~~~hehehe

aiza said...

ala...dah terlambat laa nk join contest nie..
huhuh...
cik marmie...
sweet laa gmba tuh~

♥♥MarMiE♥♥ said...

hahaha...tu mmg gmbr feberet cik mar cz suke tgok pasir2 tu, ibarat cinta ku padanye!!!hahaha mula la mengarut.