Duit Kawen Cik Mar

April 19, 2010

awek kamu yang P.E.L.I.K???

jeng...jeng...jeng...
sambungan cite hot!!!haha
cik mar gelar kan si jejaka sbg si M
gini cite dia tau...
cik mar dgn mmber2 seramai 7org telah mengeluarkan diri dari  UMP
keluar tuk mereleasekn tension
melapangkan otak yg serabut....
pendek kata tuk ilangkan tension!!
kteorg kuar pukul 10 mlm, g karok pastu g celebrate besday cik mar skali
so balik agak lewat around 2-3 pagi...
kteorg 5 perempuan & 2 lelaki
memasing dh berpunye
tp cik mar single!!!hahaha
pastu awek si M ni dpt tau yg si M kuar dgn kteorg
dan balik lewat...
pastu si M dgn awek dia si S la kan gaduh besar...
hnye sbb knpe perlu kuar dgn kami2 ni?
knpe sggup abihkn masa dgn kami2 ni?
knpe pentingkan kami2 ni lebih dr si S la...
ooiii cik kak, bab tu mmg geram...
last kuar dgn pakwe ko pun bulan 6 tahun lepas kot
pastu tahun ni baru 1st time....
jd sbg rakan2 & member2 yg baik ati ni...
kami2 pun try xplain kt si S
ckp r yg kami g mkn2 je....
secara xlangsung celebrate besday cik mar, si M dan sorang mmber kteorg
ingtkn boleh ok r....
rupe2nye lg mengamuk!!!!
perh...wahai perempuan kamu sungguh pelik di sini~~
reason yg ni plak knpe perlu celebrate besday dgn kami2!!!
ooiiiii!!!!! awat la hang ni sempit sgt pemikiran??
meh habaq kt cheq ckit....
pastu slumber je si S ni msg mmber cik mar ckp gini wokey
"perempuan gedik je suke kuar malam"
"knpe si M byk berubah ble kawan dgn korang??"
"pe korang dh bwt kt si M smpai dia berubah??"
"pe pentingnye korang??"
wokey...what the hell la kamu!!!
kami2 ni xde r nk amik pakwe kamu tu....
plz la oiiiii....kami xbuta ati la cik adik cyg
rase sakit ati jd meluap2 ok
cik mar dgn mmber2 panas r...
terus sepakat xpyh lyn r si S tu
mental nk mam#%@....!!!!
kteorg pun remove r dia dr facebook memasing
cz dia start sound2 kt facebook...
agaknye dia bengang kteorg hnye berdiam...
terus dia buka account facebook pakwe dia si M
dan remove kami
ala....cukup2 meluat la dgn kamu wahai si S
cuba jd dewasa ckit...
jgn terlalu mengawal life pakwe kamu tu klu kamu syg dia...
plz r percaya pada pakwe sndri....
dan tdi kami dpt tahu yg si S tu sggup dtg dr negeri bersejarah
tuk jmpe si M...
klu dia nk jmpe kteorg pun no hal
cz kteorg bkn bwt pe2,
kuar dgn kwn2 reramai...
lain r g bwt maksiat cik kak oiii!!!!
sungguh sakit ati wokey di situ....
kay r, malas mau cite lebey2, full stop!!


*bwt pengetahuan korang si M de minta maaf bg pihak si S
kami xde hal, jz a little bit tacing la dgn perkataan "GEDIK"
dan tuk berkawan dgn kamu semula si S....jwpnnyer
S.O.R.R.Y @ M.A.A.F
mood = sungguh marah dan menyampah

1 comment:

piloopig said...

tul tue...kadang2 terase nape la pelik sangat....awak tue pompuan...if u do tat..its show ur attitude..n its so shame either for u or ur bf..but mostly 4 u....u gurlz show tat u r not a gud gurlz...sory mr M....sumtime berpijak d bumi yg nyata r k lalalala