Duit Kawen Cik Mar

April 21, 2010

PerLu ke berbangga dgn kejahilan sendri???

salam...
selamat senja hari teman2 blogger~~
tdi cik mar jenjalan dan jenjalan
betul x tipu wokey!!!
mula2 jenjalan kt kuantan pastu
jenjalan plak kt blog~~hehe
jmpe r pasal adik Suriani Abdul Rahman
sape dia???
ala..org2 RTM...
meh layan ckit pic adik dia...
 rantai salib tu....
perlu ke kite sebagai umat islam pakai???
erm..dh tentu2 la berpakaian seksi tu dosa
tambah plak dgn salib tu.....
cik mar xnk ckp byk2~~
kte sebagai umat islam perlu saling mengingati....
kehidupan di dunia ni hanya sementara...
semoga Allah swt bukakan hati2 mereka
tuk kembali ke pangkal jalan...


12 comments:

safra said...

hmmmm.... smoga dia cepat2 taubat.. hidup kejap ja.

atty's said...

masyallah..apa nak jadi lah bdk2 nie

salam perkenalan..

Amalina E Azmi said...

nauzubillah. dia islam pakai salib? ish ish

Farah MR said...

okai..dah la pki seksi sampai nampak boobs, then pki pendant salib lagi..dia x da otak ke?

Azman Roslan said...

otak dia dah short kut..

::aien:: said...

ish ish. what the tuttt.
sexy sgt3! bwk2 la insaf.

♥♥Cik_Mar♥♥ said...

mayb dia berada dlm keadaan xsedarkan diri time tu~~ntah la kan.

♥♥Cik_Mar♥♥ said...

salam perkenalan gak atty's

JundullahOsman said...

akhir zaman
baik nampak jahat
yg jahat nampak baik

sarah shafie said...

adoooyai..ape nak jd ni kan??islam ke ape n??mcm bngga je kan pakai rntai salib tu..dh la seksi gilorsss..azab tgk..

lovelywa said...

ada gak orang cam ni kann..ape laa nak jadik..takkan nk elakkan orang idiot sampai sanggup kai salib..nk elakkan orang idiot kene la pkai baju yg elok sket..baru la orang takmo dekat..idiot btul laa..

qolop said...

Dalam fb dia tulis “the pendant helps keeps idiots away.”

Kalau(lah) mak bapak dia tegur... maka mak bapak dia idiots la ekh...!!!?