Duit Kawen Cik Mar

May 07, 2010

baby hilang dalam kandungan???



ya allah...
perkara cmni jgn bwt main ok!!!
tak sangka cik mar akhirnye de insan2 terdekat yg mengalami nye
cukup2 fobia tuk pregnant~~
anak jiran cik mar ilang baby
cik mar simpati kt dia
dh 8bulan pregnant, last2 bangun pagi perut dh kempis
baby dh xde???
besar sungguh dugaan tuk seorg ibu yg menanti kelahiran anak sulong
semoga dia tabah lalui dugaan hidup ini
perbykkan ibadat...
mungkin de hikmah di sebaliknye...
insyaallah

“Kes kehamilan palsu yang menyebabkan kandungan menghilang secara tiba-tiba memang wujud dalam dunia perubatan.
“Ia dikenali sebagai pseudosiesis atau dalam istilah Inggeris – phantom pregnancy,” kata Timbalan Pengarah Pusat Perubatan Universiti Malaya (PPUM), Prof. Madya Dr. Jamiyah Hassan.



*mode serius~~




7 comments:

hafizrahman said...

camne tue???xfaham l,,

AnWaRnAiM said...

hu...ksian dy...

♥♥Cik_Mar♥♥ said...

klu org tua2 ckp baby tu di amik org bunian. pastu de org ckp kne buatan org...tp xtau r mne 1 yg betul.time pregnant g scan baby girl, tp last week tau2 perut dh kempis...baby dh xde~~

Amalina E Azmi said...

sy pon pernah dgr crite mcm ni..sian kn org yg hilang baby tu...mungkin ada hikmah di sebalik kejadian. Allah nk bg sesuatu yg lebih baik dr tu kot..insyaAllah..

soella said...

takotnyee..

- Malia - said...

kazen kak ipar pun same kes cmni gak...die peknen twin lg..sorg ade sorg ilang...tu sume kuasa allah..
3 bulan 1st ni kite kne baca al quran xpun bace 3kul pun xpe..perlindung kite & baby kite...time saya dulu,hubby selalu azan & bace surah pendek kat perut..so baby pun leh dngr..even skrg ni pun kalo dngr azan die paham...baby tgh leke main pun,kalo dngr azan je die trus dok diam..die hormat azan..

juelee said...

ya allah.. takotnye..... kuasa allah kan....byk tersirat..