Duit Kawen Cik Mar

July 12, 2010

azam baru tapi semangat lama gak....

mowning lagi tuk korang semua....
dah nak tido ke???
rileks la...meh merayau dulu kt cni~~hehe
kang nk tgok final world cup lagi,
sungguh tak remaja la!!!hahaha
cukup mar mengarut....
padahal diri sendiri mengantok dan berada dalam keadaan yang amat
BOSAN~~
saya sudah berada di gambang bertuah!!!
aiceh..bersaya lagi tu~~~hehe
sok bermula la semester baru tuk student UMP dan sewaktu dengannya
bermula la juga kegiatan bergumbira ke kelas,
bergumbira belajar,
bergumbira berassignment,
bergumbira berkuiz,
bergumbira bertest....
bergumbira berprojek final....
last skali bergumbira dgn final exam...
yeah!!!after that merdeka sudah....
perh, penat giler nak bergumbira tu...sebaya dengan umur dah rasenye~~hehe
erm....tahun depan dah 25 years old...
omg!!!!
cepatnye masa berlalu...
duit tak kumpul lagi...
harta pun tak de lagi...
keje lagi la tak de lagi...
pakwe memang langsung tak de lagi!!!!
what happen to u mar???hehe
dah tahap mereng plak rase dengan diri sendiri....hehe
sok pagi start pkul 10 pagi nak buat azam baru la....
knpe pkul 10 pagi???
sebab macam nak "skip" je clas pukul 8pagi sampai 10 pagi!!!hehe
skip ok, bkn ponteng...
sebut betul2...S.K.I.P~~hahaha
klu mak tau ni, naye aku....hehehe
padahal pagi tadi mak baru je pesan "belajar kat sane, jangan memain~~"ngeeee
sok pagi je ey mak!!!plz~~~
korang semua plz bersemangat tuk ke clas pagi sok
cik mar xmampu la!!!haha
teruk giler...dah final year tp perangai stil mcm tu~~
*adik2 plz jgn tiru cik mar














*bwt pertama kalinye spain akan menang world cup~~hehehe


No comments: