Duit Kawen Cik Mar

July 29, 2010

rindukan SEKOLAH jugak!!!

hoi..hoi..hoi
(smbil terbayangkn shahir~~ngeee)
aduh...kipas susah mati bile terbayangkn shahir!!!!hahaha
tapi lg susah mati ble terbayangkn si dia semua~~ngeee
ramai tu beb, mmg gilak!!!!
korang de baca metro ari ni??
tajuk dia 7 Rindu Sekolah Menyamar Pelajar???
agak kelakar la baca berita tu...hehe
tp ble pikir2 balik, aku pun rindu SEKOLAH!!!!
best betul jadi budak sekolah....
time tu klu nakal pun xpe sbb de title bdk sekolah
try r korang nakal2 dan menjadi pemalas saat ni...
confirm tak kan menjadi mahasiswa cemerlang, gemilang dan terbilang!!!ahak
poyo giler statement...
goli den nk taip wei~~
pe kenangan paling best korang time sekolah???
meh story ckit!!!hihihi
klu tnye cik mar yg tiut miut ni (fiona yg ckp~~ngeee)
byk wooo kenangan best...
paling best opkos la time sekolah menengah
moh layan cite... 
time form 1 smpai form 3, aku sekolah kt SMKT
erm...zaman mula2 menjadi remaja~~ngeee
cik mar de 3 best frenz....fura, zira dan sarah
before tu meh berkenalan dgn diaorg
fura telah selamat menjadi ibu kp rayyan
pastu zira plak sudah menjd tunangan org
cik sarah kite plak adalah doktor muda yg masih single mingle
so pe lg...g sambar cepat!!!hehe
cik mar @ aku??? masih berusaha menjadi seseorang la
best kawan dgn diaorg sebab semua otak mereng
pengalaman berchenta???
omg!!!aku adalah insan yang penakut wokey
takut kantoi dengan mak&ayah kalau berchenta
tetiba teringat kat seseorg yang penah minta kapel~~huhuhu
maaf la awak ye....saya tak berani
tapi awak pun dah bahagia sekarang kan???
cun wife & comel anak awak....huhuhu sedih sekejap!!!!haha
sekejap je wokey....
tutup cite!!!
jom g sekolah time form 4 - form 5

cik mar sekolah kat SMTA
sekolah teknik tu
1st time masuk hostel ok!!!
dapat kawan baru dan geng baru...
maka wujud la GBS (geng bas sekolah)!!!hehehe
mengong sudah kamu mar~~
sape mereka???
opkos la Eija, Siti, Mast, Nor, Aini, Angah, Opie, Izzati dan cik mar
ramaikan???
even ramai, kami adalah 1~~
wow...ayat sungguh comey mcm cik mar!!!!hahaha
mereka???semua sudah berjaya dgn kerjaya & menjadi tunangan org
paling terdekat siti yang akan kawen bulan 9 ni pastu turn eija plak bln 10
selamat berkawen la kamu kawan2...
carikan sorang tuk aku!!!!huhuhu
plz stop mar...kamu kan mau kayaman + kerjayaman~~hahaha
sungguh susah mau cari  waktu sekarang
pengalaman bercinta lagi???
owh...time ni pun stil sama, xberminat mau berchenta
dok sibuk berfly2 dgn kawan2!!!hehe
rindu sangat kat diaorg

kalau diberi peluang, sudah pasti cik mar pun nak g ke alam sekolah balik
tuk ape???
1st --->> menerima cinta si dia!!!ahak gatal giler~~
2nd --->> bergembira spnjg ari dgn member2~~
3rd --->> belajar sungguh2 tuk cepat graduate!!!huhu

ok...sekarang masa tuk belajar!!!
bye korang. 


3 comments:

Fakhrur Razi berkata said...
This comment has been removed by the author.
Fakhrur Razi berkata said...

eh dh lme ker tngglkn alam skolah? ;o
hbt kawn2 ramai dh btnang XD

ps: mmg rndu btol kalau pk blek huhu

♥♥Cik_Mar♥♥ said...

opkos la dah lme...sudah hampir 7 tahun!!!huhuhu
mau pakai baju sekolah kembali~~ngeee