Duit Kawen Cik Mar

August 16, 2010

kenyang sepanjang hari oiiiii....

selamat malam dunia...
malam ramadhan ke 7 hendakNya
syukur aku masih bernafas dan diberi peluang berpuasa
*kau2 semua pose x??aiceh...memalu plak~~
terawih???insyaallah akan ku laksanakan
erm...malam yang dingin after hujan turun dari pkul 2 petang tdi kalautak silap
tapi kalau silap sori r cz time tu cik mar tido~~hahaha
bese la kan orang berpose ni perlukan banyak rehat!!!ahak
alasan sudah~~
hari ni dunia rase cukup indah...
indah dengan mereka-mereka
mereka yang di gelar keluarga, kawan2 dan secret admire!!!hahaha
pengakuan berani mati sudah~~
















korang pun mesti de admire someone kan???
dah2, plz jangan tak mau mengaku!!!
tadi cik mar balik dari library tau...
perlu mention lagi sekali...LIBRARY!!!
ahak...tuk kali ke 2 ke library for final sem
plz be serius mar!!!!
ok2...balik dari library jalan sensorang
then jumpe "dia" yang di admire kan tu....
dari jauh dia dah senyum dan angkat kening
OMG!!!!!
bagaikan mau luruh jantung ni...hihi
mula la rase seperti di awang-awangan!!!!hahaha
balik bilik dengan gembira dan terus rasa kenyang!!!
amik ko, kenyang terus....hehehe
petang tadi pegi bazar ramadhan pun terjumpa dia lagi!!!
hoo...hoiiiiiiiiiii~~
adakah ini jodoh~~ngeeee
start berangan tanpa batasan....hahaha
behave mar, behave urself!!!!
ok, sekadar minat dan tiada ape2 yang mampu dilakukan
kerna si "dia" telah berpunya~~ngeee
tapi cik mar rase cukup indah!!!!!

*angau sebentar ye



2 comments:

nurKN @ Nur said...

owh..aku jua prnh berperasaan sebegitu..cewwahh..jiwang mroyan..ala, SA ni sume org akn de tp bile dh kawen ni akk kna la behave..ye x..mati akk kna plempang dgn laki akk ko nih..auww..

mar:rase dada cm nk pecah x bile dia wink2 tu..oh, indahnye prsaan..tp..dia dh berpunye...sob2(smbil kelip2 ala kucing parsi)

♥♥Cik_Mar♥♥ said...

alamak...klu dh kawen mmg kne stop ber"admire"2 ni nnti de yg kne pelangkong!!!hehe
erm...tdi jmpe "dia" lg, usha dr jauh pastu dia toleh terus senyum sambil angkat tangan!!!hohooiii~~gumbira betul melalui ari2 di bulan ramadhan.