Duit Kawen Cik Mar

August 22, 2010

Thanks ya "abang2" pOLis ku!!!!

assalamualaikum....
selamat berpose lagi tuk korang2 yang pose
yang tak pose tu, selamat la menjamah makanan~~hehehe
aik!!!yang beboy tu makan pe???pose la wei....haha

xtually mau cite 1 benda
tp entri yang terlewat 2hari...
sori la bz dengan member2 & clas
next week plak bz dengan test yang datang meluru-luru
serabut den!!!!hahaha

kelmarin cik mar dgn rumet2 g bukak pose kat luar
sebab dah lame kteorg tak kuar bersama
so pas cik mar abih clas asset terus siap2 tuk kluar
kuar dlm 5 lebih naik kete fiona
agak2 gembira dengan perancangan mau bukak pose
on da way tu de kete SAGA dok hon2
pelik gak...apsal wei, apsal???
pastu terus kteorg suh asfa bentikan kete kat tepi jalan...
turun je kete cek r kat luar kete de ape....
korang rase ape???
perh...tayar kete pecah ok!!!
ni boleh mendatangkan amarah~~
plz la kete time dh pkul 6 lebih la mau pecah...
tapi memasing dok bwt muka cool selain Fiona
dia je dok gelabah...cmne ni?apa nak bwt?
semua dok decide pe kata kte try tukar sndri
sementara tunggu dpt bantuan
pastu memasing mcm "stuck"
owh...kte mmg xmampu tu...
kete2 yang lalu lalang dok hon2
"plz la singgah bantu wei!!!"
rase nak jerit2 je ayat tu~~huhuhu

















posing gak even serabut!!!

tetiba de kete waja lalu dan benti!!!
mak aii...jejaka2 semuanye~~~hahaha
gatal giler kan???
de 3 org lelaki dlm kete tu, not bad la 2 org tu hensem!!!!hahaha
diaorg tnye knpe pastu dgn berbesar ati mereka pun menolong
owh my god!!!syukur sgt2 kay
siap beramah mesra sekejap tanye itu ini...
kami yang takut2 ni jwb je r soalan2 diaorg
pas siap semua hnye mampu ckp "thanks ya"
tu sje yang mampu wei sebagai student
pastu kteorg pun dah nak blah...
tetiba kete "waja" tersebut benti balik"
kuar sorang datang kat kete terus ckp
"ni no tepon, pepehal cntct la"
hahaha...ayat nk cover baik pnye!!!!
tp bkn dia bg no dia, minta no kteorg plak
memasing bwt blur r, so arie dgn baik ati bg no dia~~hehehe
kteorg pun meneruskn perjalanan dgn gelak ketawa
tau r nk berkenalan wei abang2 polis ku
then arie dpt msg
"saya Joe"
hehehe...owh joe jumbul rupenye!!!hahaha
siap suh kenalkan kawan2 lg...
maaf la abang2 polis, kami ni terlalu kebal tuk berkenalan~~hehe
walau pe pun, tq la sudi membantu kami insan2 yg lemah pasal kete
tanpa "abg2 Polis" tu mmg xbuka pose la kteorg
kat tempat yg dirancang....

*sedikit malang la ari tu. xpnh kete bwt hal, 1st time ni!!!!

4 comments:

♥CIK SHA♥ said...

ehehe..kete punye pasal..dapat berkenalan dengan abg polis ek??

♥♥Cik_Mar♥♥ said...

tu r cik sha...rezki tergolek dr langit!!!hehehe

chah~ said...

abg poliss!! nk sainnn.. ahhahaha

♥♥Cik_Mar♥♥ said...

minta no tepon kt cik ririe kte!!!haha