Duit Kawen Cik Mar

September 16, 2010

Pencarian Yang Abadi

tajuk memang mahal
mesti korang tertanya2 kan??
betul wei...memang cik mar tak tipu
jenuh cik mar cari...
dari 1 tempat ke 1 tempat
bermacam persoalan bermain
dah pupus???
dia malu ke???
atau dia rendah diri???
tak perlu macam tu la sayang!!!
argh!!!tension2
boleh migrain ok....
tapi berkat kesabaran dan ketaqwaan, aiceh!!!hehe
akhirnye after 7days....
bayangkan 7 hari kay!!!
ketemuan jua bersama kamu wahai
    ....
    ....
    ....
    ....
    ....
    ....
    ....
    ....
    ....
    ....
cik kueh batang buruk!!!!
after ni jangan memalu lagi tonjolkan diri kamu~~ngeee


4 comments:

alinac lover said...

HEHE..nenek saya suka aww

GRuNGe said...

Wakakaka. Cari kuih raya yea. Macam ni la baru ada thrill, tajuk gelemer you.

♥♥Cik_Mar♥♥ said...

kuih2 yg cmni dh byk xde wooo...semua stok ni kuih yg nama nk glamor2, almond london, mama keri,mcm2 r.mentang2 r nama dia xbest, terus dilupakan!!huhu

-•»Á®ÐZMÀ®Ñ«•- said...

dont judge a book by its cover.. name saja buruk tapi sedap.. hahahaha..