Duit Kawen Cik Mar

October 07, 2010

CUTE LITTLE MUSLIM & MUSLIMAH CONTEST

salam 1 malaysia & 1 dunia...
sedikit mesra2 alam gitu~~eeuwwwww
ok2...dah lama cik mar tak join pe2 contest
dulu rajin sgt join tapi semenjak peristiwa tu~~
no mood...
after blogwalking minggu lalu kan
cik mar jumpe blog "Contest4anas" yang sedang anjurkan contest
tarikh tamat contest 20 Oktober 2010 yer
sebab pe cik mar xcited sangat nak join???
sebab macam suwiitt je de budak2 kecik!!!hehe
lagipun tengah merindui all my niece and nephew kat umah tu
tuk contest ni, cik mar nak pertaruhkan
picture danial....
my only 1 nephew!!!

Kategori 2A - Little Muslim (3 tahun - 6 tahun)
Nama : Danial Aiman Bin Saiful Bahari
Umur : 3 Tahun 3 Bulan
Tarikh Lahir : 15 Julai 2007
ermm...sebut pasal harapan pulak --->> cik mar harap danial akan jadi anak yang soleh sudah pasti dan akan menjaga "mama & kak damia" macam mana "arwah babah" harapkan...
even danial tak pernah menatap "arwah babah" but cik mar harap danial ada semangat macam arwah

ok...keje cik mar dh settle!!!
now masa tuk tag mereka2 pulak....
sila la menjoinkan diri wahai





3 comments:

Tihara said...

kesian, kecik lagi dia ni dah kehilangan ayah..good luck :) cute

AshAnas said...

salam, dtg semak entry contest... hm, kurang banner kat entry, then sy xjumpa link ke blog AshA's FaMiLy & contest4anas kat bloglist. nnti update ke saya ek

♥CIK SHA♥ said...

cutenye..sori cik sha tak dapat join contest ni tau..xde gambo..hehe..^_^