Duit Kawen Cik Mar

October 04, 2010

kahwin lagi???

hatrik weeks tanpa henti majlis perkahwinan rakan-rakan cik mar
erm...pic perkahwinan "effi & ghani" bleh usha kat cni
now pic kawen kawan seantero dunia cik mar
kawan yang bersama sepanjang form 4 dan form 5
di aspuri Sek Men Teknik Ampangan 2002/2003
kawan yang sama2 fly dari hostel tuk g outing akibat bosan
kawan yang sama2 ponteng prep dengan menyorok bawah katil
dan almari bile warden buat spot check
kawan yang sama2 kne rotan kat tapak kaki sebab kantoi ponteng prep
kawan yang sama2 main mercun time nak paper kimia SPM
kawan yang sama2 duduk kat hujung blok sambil makan megi
kawan yang sama2 lepak sambil gunting2 rambut
kawan yang sama2 kne denda lari kt depan aspura sebab main air dalam toilet
(pelik2, dah nama toilet so kne r main air kan???)
kawan yang sama2 merancang tuk knekan gegurl2 gedik kat hostel
kawan yang sama2 g usha adik2 junior aspura tuk bwt adik angkat
(ni pengalaman paling xbleh blah!!!haha)
kawan yang sama2 malas belajar tapi rajin berborak 
syukur walaupun kami semua nakal2 time sekolah
semua sekarang dah de kerjaya masing2 kan dan ade yang
sedang mengejar cita-cita
erm...9 sahabat yang gila2 dan suka enjoy
sekarang 2 org dah menjadi isteri orang
masih tinggal lagi 7...
dan 4 org lg insyaallah akan menjadi tunangan orang
tinggal lagi 3 org tuk teruskan cita2....
terlalu indah kenangan bersama....
jom layan pic kawen SITI dan EJA
Kami yang hadir
With cik puan pengantin Siti Hazwani (cantikkan makeup dia!!)
Pengantin lelaki juga adalah rakan sekelas kami
Beramai2 dengan pengantin

Kenduri Eja plak with senior junior

Rakan2 with pengantin....cik mar xde, jgn tmye knpe!!!

Selamat pengantin baru




No comments: