Duit Kawen Cik Mar

October 01, 2010

saya mau kawen!!!

perh...kalau mak baca ni mau bingit kene leter~~hehe
tapi kadang2 mak tanye gak, bile nak kawen!!!haha
macam2 la mak cik mar ni...

dont wory la my luvly2 mother
i takkan kawen dulu selagi tak keje wokey...
ye r, cmne nak kawen klu duit pun tak de...hihi
tambah2 pakwe pun takde!!!huhu
sape yang masih single??
cepat2 melompat tinggi2!!!
yeah...kamu ye??
jom kite kapel~~haha

argh...kadang2 cemburu tengok member2 dah kawen ni
tapi cik mar dok bercinta dengan buku lagi...
owh buku2, plz jatuh cinta sama saye~~ngeee

raye ke 9 ari tu member cik mar kawen
xtually dia adalah teman sekatil yang dicombine kan time sek teknik dlu
ishh...sampai gak seru cik puan effi akhirnya
dulu zaman sekolah dok main smpai kayu 5!!!haha

best sangat2 dapat jumpe member2 sekolah kat kenduri kawen dia
cik puan effi stil macam dulu
terkenal dengan "control ayu"...hihi
walau pe pun ko sweet sgt la dengan baju pengantin tu!!
bile r cik mar merasa tuk pakai baju tu plak~~ngeeee
jom layan pic kawen cik puan effi 
Selamat Pengantin Baru Effi & Ghani

Pengantin Purple
with Effi...
ahLi2 dorm 4 aspuri Teknik ampangan~~rindu!!!

No comments: