Duit Kawen Cik Mar

November 11, 2010

Freedom is Yeahhhhh!!!!

uit2...korang semua
aiceh...feeling macam baru dapat durian runtuh plak rasa
erm...cik mar hepy sangat2 ari ni
hepy sebab dah abih exam
bermakna....abih r juga zaman belajar kt UMP ni
akan bermula zaman belajar di tempat praktikal
erm...perasaan macam seronok
6 tahun cik mar belajar start dari diploma dan degree
berusaha tuk buktikan cik mar juga anak
mak & ayah yang akan berjaya~~hihi
tapi de gak feeling2 sedih...
sebab akan berpisah dengan kawan2
adik2 kawan (clasmate yg pangkat adik)
dan dengan rumet2 & kawan2 rumet
hahaha...memang gipang dalam berkawan
nanti cik mar nak buat entry pasal pengalaman cik mar 
sepanjang pelajar la...
kalau tanye bile...
jawapan dia tak tau lagi....hehe
ni mau basuh2 baju sebab kang mau kuar
miss zai tu dah bising bosan
tapi dia yang kena teman cik mar g makan!!!haha
sayang korang semua!!!!


No comments: