Duit Kawen Cik Mar

November 06, 2010

kahwin???

salam weekend semua
dok buat pe tuh??
yang dok exam bawa2 la study kay
tapi dok blog walking tu cik mar sokong!!!haha

erm....meh nak habaq cikit kat hangpa semua
aiceh...rindu mau jadi orang utara macam dlu
dah 2 malam cik mar mimpi best
mimpikan orang yang sama
mimpi yang cukup indah!!!haha
bleh plak cik mar mimpi berkahwin dengan si "S"
plz la mar!!!haha
best memang best klu jadi kenyataan
tapi tak mo la coz
cik mar tak mau jadi perampas suami orang oiii
perampas ayah kepada si anak!!!haha

gila jahatkan kalau cik mar jadi orang ke 3
xpe2, dapat bercinta & sanding dalam mimpi pun
dah cukup bahagia~~kikiki
ni r penangan main kawen2 ari tu
dok pikiaq pasal kawen je lanie....

meh nak habaq 1 benda lg....
juz tinggal 1 week je lagi cik mar dok kat UMP
pasni praktikal & kerja mencari jodoh!!!!hahaha
bye...mau study
Kami geng TINGGI 160cm +++....hihi



3 comments:

Fakhrur Razi berkata said...

hahaha dh kawen nnti jgn lpe ajak xD
yg btol2 bkn dlm mimpi
hak2

anak_hamja said...

dah la mar.. toksah dok berangan bnyak2 la weyh... da la gambo ko letak tuh haku yg tolong tgkapkn.. ngengenge... geng2 tinggi kunun... ceiitt... kecik ati potograper tau.. uhukuhuk... moga jodohmu sampai ngn shimi westimur.. kahkahkahkah

♥♥Cik_Mar♥♥ said...

eh....suwaibah de kt cni~~hahaha
nnti aku letak pic ko skali ey geng tinggi!!!Hihi