Duit Kawen Cik Mar

November 10, 2010

Layan perasaan sendiri...so stupid!!!!

erm....hampir setahun benda ni berlalu
tapi selama setahun tu r aku rase sungguh sakit
orang nampak aku gembira, bahagia dengan life sekarang
tapi orang tak tau perasaan aku...
erm....kenapa aku lemah sangat
kenapa susah nak hadapi kenyataan??
kenapa sukar tuk buka hati tuk orang lain??
kenapa masih tunggu sesuatu yang tak kan hadir
takkk!!!!aku tak tunggu dia
tapi aku tunggu seseorang yang betul2 tak kan kecewakan aku
aku tunggu "dia" yang bersungguh2 dalam perhubungan
bukan aku mencari kesempurnaan
tapi aku mencari keserasian....
kalau di beri peluang....
sumpah aku akan baiki dan hargai semua yang ada depan mata
aku akan jaga hati dia even hati aku akan terluka
aku rela tuk semua tu dari aku rase pe yang aku rase sekarang
"kejamnya awak duakan cinta saya
kejamnya awak pilih dia
kejamnya awak lupakan 3tahun kita
kejamnya awak dalam membuat keputusan
terlalu kejam!!!
awak dah jumpa parents saya
tapi awak malukan saya dengan tinggalkan saya"
ok...cukup mar!!!!cukup!!!!
tuk pe ingat dia lagi???
berbulan2 ko berjaya lupekan dia
tapi kenapa hari ni ko jadi cengeng???
jangan jadi bodoh....
wake up!!!!
buka mata dan hati ko
tuk apa ingt dia lagi....erm~~
awak...saya tetap doakan kebahagiaan awak
walau hati saya terluka.
dulu ketika bahagia....
Bobot dari dia yang stil menemani ari2 mendatang
dari dia juga...tapi aku benci pencuri nset ni!!!bodoh!!!!



No comments: