Duit Kawen Cik Mar

November 14, 2010

Surprise Party

selamat malam semua...
goli plak raso dok skema~~hahaha
erm..korang bwt pe tu??
msti seteresss kan dok ngadap buku nak exam???
kan??kan??
rileks r, sesekali @ pendek kata 1 sem sekali je exam!!!haha
nanti korang akan berada kat tempat cik mar gak
hidup tanpa exam~~ngeee
ok2...macam dah lari dari tajuk ni
actually mau cite pasal surprise party
before ni kan cik mar de cite
time yang cik mar g PAKA dengan dak2 final year tu
ok...sambungan~~lalala
cik mar sampai kat bilik dah pukul 3 pagi
nak bukak pintu bilik, kunci plak entah kat mane2
pelik bin ajaib apsal pintu kunci kan???
padahal rumet2 de je...
cik mar suh diaorang buka tapi dok suh tunggu plak
aiikk....seperti ada kepelikkan kan??kan????hahaha
sekali masuk bilik....tadaaaaaaaaaaaaaaaaa
surprise party rupenye
tapi dah tak jadi surprise after tengok muka2 rumet
stok kelaparan!!!!haha
maaf la cik ririe, asfa, chah & fiona
awat la hangpa bwt surprise time i busy makan angin
kan dah gtau balik lewat....
ishhh2....kesian giler kat diaorang
tapi...............................................
syok gak coz diaorang yang kene prank!!!!haha
anyway thanks sangat2 kat adik2 rumet semua kay
tak payah la susah2 lain kali
cukup la de kek, mcd,kfc, dan sebagainye!!!!hahaha
hope after this kte semua still "keep in touch"....
maaf andai selama 3tahun kte semua kenal korang de kecik ati dengan akak kay
bese r....seperti yang korang sedia maklum
mulut akak very the straight tapi hati akak baik!!!!haha
insyaallah selagi masih bernafas,
selagi tu r korang adik2 tak rasmi cik mar~~oyeahhhhh
putus hubungan if akak kawen korang tak datang!!!!haha
pasni belajar rajin2 ok???
jangan malas2....pastu akak konvo tahun depan
tolong belikan bear yang besar tu!!!!!hahaha
anyway setiap kenangan, masa dan detik dengan korang
tak mudah tuk dilupakan....
kte masak2, berniaga siap menjadi usahawan koktel,
kite gosip2, curi2 barang kat stor.....semua tu memang sweet sangat
erm...lagi beberapa ari je nak tinggalkan korang
tapi akak hepy sebab dapat tinggalkan korang!!!hahaha

*plz jgn percaya ayat yang terakhir tu~~ngeee


2 comments:

chah~ said...

hahahaha.. kami tepuk tangan kak mar nk kua.. (mulut kata lain tapi hati?) ecehh.. nnti da xde da org nk bebel klo kitorang kua tgh2 mlm balik subuh.. huuu~

klo k.mar kawen, xde duit nk gi pun, sanggup tumpang lori ayam semata-mata nk tgk laki k.mar spe.. hahahahhaha...

♥♥Cik_Mar♥♥ said...

ok...i akan pastikan korang2 naik lori ayam!!!haha ermmm....sedih nk tinggalkn korang!!!huhu