Duit Kawen Cik Mar

December 21, 2010

Buat Hal Sudah....ngeeeee

hai semua...
selamat hari selasa yang indah...
betulkan selasa???tgok kalendar jap....
ok2, ni entri tuk sambungan entri sebelum ni SMTA
mesti korang nak tau pe dak junior dah start buat???
ape lagi la perkara yang akan menaikkan kemarahan akak2 senior kalau bukan
                                             _
                                             _
                                             _
                                             _
                                             _
                                             _
                                             _

berjumpa, berdating, bertegur, ber"angkat2" dengan abang senior!!!!
market giler dak junior tau~~hehe
akak senior mula tergugat la tu dengan kteorang!!!!haha
pastu kat Aspuri mula la start rollcall tengah malam r, rollcall kat bilik la,
operasi tarik budak2 junior yang di cop "gedik"
whatever la kakak2 senior semua, janji jangan tarik cik mar~~hehehe
tapikan.....
penah wooo kteorang semua dak junior kena panggil
kena kumpul semua orang  kat bawah blok
time tu pukul 12 tengah malam tak silap....
erm, tak pasal2 kena berjaga dan dengar akak2 senior membebel itu ini
semua je dok berkisar "jangan menggatal, jangan gedik, jangan melayan"
padahal abang2 senior yang gatal ngorat2 kiteorang!!!!haha
*statement maut
kalau korang nak tau, time nak g prep la paling lawak
lalu je tepi2 clas prep mesti de abang2 senior ngorat
pastu dalam masa yang sama akak2 senior dah start pandang dan jeling2!!!!
lawak giler....dalam ati nak pandang tapi takut~~ngeeee
kenangan jadi junior memang kelakar
siap budak dorm cik mar penah kena panggil dan kena sound sebab di cop
tak menghormati akak senior....
perhhh....memang lawak
kiteorang ni punyer la sopan santun!!!!hehe
tapi tak pe r, semua tu kenangan dan mengajar cik mar dan kawan2 erti "budak hostel"
now akak2 senior SMTA ramai yang dah kawen
abang2 senior pun apa kurangnye....hehehe
tapi lagi syok jadi senior kot!!!!hehehe
pengalaman jadi senior plak????
next entry la sayang2 semua!!!!
*sila muntah berdarah


No comments: