Duit Kawen Cik Mar

December 24, 2010

Coolblog!!!!!

sedap...lazat....
rase sekali pasti nak lagi!!!!
korang penah rase x???
opsss!!!malam ni cik mar kurang sopan ckit
bercerita tanpa pendahuluan tapi terus pegi klimaks!!!!hehehe
sape kat cni penah pekena "COOLBLOG"
bukan blog yang cool
tapi ice blended yang cool.....
tak percaya???
cik mar 1st time rase last week, terus jatuh cinta okey
*orang johor sila la ketawakan aku
sampai ari ni terbayang2 
meh cik mar tunjuk cikit menu dia
tadaaaaaaaaaaaa......














menarikkan????
ari tu cik mar pekena Oreo Blog Chocolate
ok...jangan tanye kenape
sebab cik mar memang minat oreo dan chocolate
tiap kali nampak de je menu sebut pasal oreo @ chocolate
mesti tu yang jadi pilihan!!!!
*sebab tu makin gomok~~huhu
tapi kedai coolblog ni banyak kt JOHOR la
cik mar 1st time jumpe coolblog kat Melaka ari tu
time teman my sis pegi pasaraya Cowboy kat area Cheng
pasni korang try r cari coolblog dan pekena skali
pasti mau lagi beb!!!!
kalau nak g usha2 website dia bleh g kat 
bile de website terus nampak dahsyat kan???hahaha


















nota kaki : sekarang mengidam nak oreo blog crush!!!!hehe




4 comments:

IllianaHidayah said...

i love cool blog too!
suka oreo choc with pearl~~
lama dah xpekena cool blog ni..hehehhe..

♥♥Cik_Mar♥♥ said...

IllianaHidayah-->> omg, minat kte sama!!!pasni bleh r belanje coolblog 1 ey~~haha

Pendekar Berkuda said...

cool ya? macam comel ja...bukan cool...huhu...

♥♥Cik_Mar♥♥ said...

pendekar berkuda--->>ermmm...pasni cik mar nk suggestkan kt manager coolblog ni tukar nama ok x??jadi comelblog~~hehe