Duit Kawen Cik Mar

December 02, 2010

Kenapa Perempuan Cerewet??

cerewet ke korang??
wahai kaum hawa....
ok pe cerewet kan?kan?kan??
perempuan ni cerewet tuk keselesaan dan kepuasan hati
bukan sesuka hati je cerewet
tak caya try tanye kaum2 hawa tu....
perempuan paling cerewet dalam hal
  • mencari pasangan hidup
tu la benda paling utama kne cerewet...
kita ni nak hidup bersama bukan tuk sehari dua
tapi tuk selama-lamanye....
tak tau la plak kalau de yang nak hidup bersama just for 1 month~~hehe
*jahat mulut tu cik mar
tuk mencari pasangan hidup selalunya kaum hawa akan kenal pasti
  • pekerjaan si adam
  • taraf hidup si adam
  • gaya hidup si adam
  • perilaku si adam
  • tahap kesetiaan si adam
mesti kaum2 adam kat luar sana pun buat benda yang sama kan???
mana bleh main tangkap muat je....
ok la semua...
luv u all~~
Krdt to my lecturer, En.aizal

















8 comments:

era_zierah said...

wajib cerewet..
lg2 bile mncari teman hidup...
;)

gabanMorka said...

kadang-kadang cerewet xkene time

faz_e said...

Tapi rasa lelaki yg lg cerewet~ demand tinggi~
heheee, pndpt je~

fya zainal said...

cerewet harus sesuai pada tempat
^^

Ain Rosmi said...

Harus lah cerewet.
Tak salah langsung kot.

Girls are girls.

♥♥Cik_Mar♥♥ said...

era_zierah--->>perlu tu sgt2 kan, takut menyesal di kemudian ari~~huhu

♥♥Cik_Mar♥♥ said...

gabanMorka--->> ermm,perempuan ni cerewet dia pelik ckit.yg tak kne time tu, bleh g masuk clas kaunseling kot~~hehe

♥♥Cik_Mar♥♥ said...

faz_e--->>sokong gak pendapat tu, cz cik mar sndri pnh de kawan lelaki yg cerewet.geram je rase ati ni wooo....