Duit Kawen Cik Mar

December 25, 2010

mimpi tu mainan tidur kan???

salam 1 Malaysia dan Selamat Hari Natal semua
mood petang ni agak mendung macam cuaca yang mendung kat Tampin
ok....tadi hujan tapi tadi gak dah benti jap
bila benti je hujan terus berlari-lari pegi pasar malam
*lari la sangat, padahal naik moto~~hehe
pegi dengan 1 tujuan!!!
mencari apam balik tuk santapan tetamu di rumah....
aiceh...macam diraja plak rase
hoho...cik mar yang suke cakap pusing-pusing dan putar belit
jom bincang balik pasal tajuk entri
"mimpi tu mainan tidur"
sape setuju????
tapi kekadang de gak mimpi tu jadi kenyataan kan???
kalau mimpi best memang harap-harap jadi kenyataan!!!!
hahaha sungguh keji
tapi kalau mimpi tak best dan gerun, opkos cik mar tak mau jadi kenyataan
baru-baru ni cik mar mimpi agak-agak "gerun"
ok....cik mar tak nak mimpi tu jadi kenyataan
tak rela sakiti hati perempuan lain
tak rela menjadi perampas even cik mar tak merampas
tak rela meruntuhkan kebahagiaan orang lain
*bajet hati suci murni~~haha
tapi kalau jadi kenyataan, best jugak!!!!haha
*berperangai seperti ahli sihir!!!!hahaha

Mau jadik yang seksi saje~~hehehe




Nota Kaki : tak tipu, memang masih sayang dia.


























4 comments:

Miss Izah Mohamed said...

klu mimpi hantu nk suh jd kenyataan gk ke.. ehehe

loopdido0 said...

apam balik ..sedap2..(!)

fya zainal said...

kekadang bila sy mimpi best sgt berharap mimpi tu jadik real huhu

♥♥Cik_Mar♥♥ said...

Miss Izah--->> ok, memang paling tak suke HANTU~~ngeee