Duit Kawen Cik Mar

December 29, 2010

Tutorial Blog

Malaysia Boleh!!!!
aiceh...tak hilang lagi semangat tu
biasa la kan
Malaysia Tanah Tumpah Darahku
berdebar nak menanti 7.30 mlm untuk 2nd @ last game 
Malaysia vs Indonesia
huh...ok2, sekarang cik mar nak bagi tutorial
opsss!!!silap-silap
bukan bagi tutorial tapi bagi link2 blogger yang ada tutorial
so blogger baru bleh la usha dan blogger lama jugaknye
waktu mula-mula aktif berbloggingkan, cik mar suka follow tutorial 
akak Ceera---->> Ceeramoon
pastu start la merayap-rayap sambil tegur teman blogger yang lain
plus usha pakwe2 blogger!!!haha
*memang keji so de aku kesah???
terus terjumpa plak blog intannurulfateha--->>intannurulfateha
kalau korang usha blog intan ni try la jugak usha tuan blognye sekali~~hehe
baru-baru ni time dok leka mencari kekasih kawan baru
cik mar terkenal dengan 2 blogger yang ada tutorial jugak
sape lagi kalau bukan ikahoneybunny dengan Liyana Lunia
sok korang kalau nak tengok tutorial bleh la terjah kat blog diaorang tau
cik mar ni tak pandai bertutorial
sekadar berkongsi tempat cari ilmu je
gambate!!!
*tetiba

mungkin ke pancaran laser camni kat indonesia nnti???hehe


nota kaki : rindu nak makan nasi dagang!!!huhu


3 comments:

Admiral Hafiz said...

mmg slalu bkak blog diorang klu nk cri tutorial


Wow! Cantiknya Header Blog ni! Pencarian 10 Header Blog Tercantik 2010!

Megat Azfar said...

lepas habis perlawanan semua player mesia masuk icu. kita tengok la hari ni! tak sabar

KizZ said...

Haha camgitu memang terang-terang tuh laser..hihi

Jom skodeng,
Happy Birthday , Kiz