Duit Kawen Cik Mar

December 02, 2010

Universiti Malaysia Pahang

hai...ape kabar semua??
hepi je muka memasing tu...
ermm....cik mar just nak bwt preview pasal
my university
Universiti Malaysia Pahang


Ump adalah universiti teknikal pertama di pantai timur
kalau korang tanye orang area pantai timur
confirm la diaorang tau ok
pe lagi ek nak gitau...
hah...selalunye student2 Ump ni kuar g release tension
kat Pantai Teluk Chempedak
memang cantik pantai tu
tak pun korang boleh pegi ke Cherating
perjalanan dalam 45minit ke Cherating
tempat nak shopping tak de la se GAH kL
boleh cuci mata kat Megamall, East Cost Mall, Kuantan Parade
kalau de adik2 yang berminat nak sambung study kt Ump
bleh r tanye terus kat cik mar ok

jom layan pictures


















Bangunan Pentadbiran

Kawasan Penginapan Pelajar












Kawasan "lepak" berhadapan dengan fakulti


nota kaki : ni kat kawasan UMP gambang.
kalau UMP Pekan nnti cik mar bwt entri lain ok.































5 comments:

Cik SHiNJU said...

Dah pindah kampus PEkan ke?

♥♥Cik_Mar♥♥ said...

pic ni kat kampus gambang..
student mechanical& electric yg dah pindah pekan.
cik plak dah selamat "khatam" dari ump~~hehe

princeduyong said...

oooo..best ke duk sini...

masturah idrus said...

Kampus pekan belum lawa lagi kak, tggu lah dah cun sket.. hehe

Fahim 'n Alin said...

lawa gak ump ni kan