Duit Kawen Cik Mar

January 16, 2011

Bakal Minah Rempit Bekerjaya

kenapa ramai orang tak suka Mat rempit???
tapi cite Adnan sempit layan plak...
de kaitan x???hehe
terus terang la, dulu cik mar pun tak suka rempit
penah de tragedi time g rombongan sekolah ke Langkawi
de 1 malam tu kami semua dibenarkan untuk keluar sendiri
kiranya tanpa guru pengiring la hasil pujuk rayu semua student...hehe
skali time kat tengah jalan de mat rempit lalu ramai2
siap dok nak panjang tangan kat kami2 la kan
bukan panjang tangan nak mencuri tapi nak meraba
perhhh....nasib baik tak terraba~~ngeee
sejak tu tak suka mat rempit
tapi semenjak menjadi tuan kepada Incik Ego Purple
semua perasaan tu hilang cikit2
tu mungkin segelintir mat rempit yang "Gatal"....haha
sebut pasal Incik Ego Purple
tu la penyumbang bakti terbaik cik mar
sentiasa membantu cik mar dari diploma, degree dan sekarang
dulu dia bantu cik mar pegi class
pastu bantu cik mar tuk beli tiket tiap kali nak balik pahang
dan sekarang dia bantu cik mar lagi tuk pegi keje
tiap pagi dan petang merempit dari seremban jaya terus ke senawang
perhhh....merempit siap berbaju kurung!!!

pastu dengan muka slumber kalau kat traffic light confirm nak nyelit2
dok paling depan....
plus buat muke innocent!!!hihihi
syok tau dok depan sekali sebab time tu bleh tengok pemandu lain
macam2 la aksi diaorang
de tu menguap siap tak tutup mulut!!! (plz jgn tiru, buruk)
buat call time memandu (memang amalan tak baik)
de sekali tu cik mar penah nampak siap korek hidung!!!!
cik mar???
tetap maintain control ayu!!!!!hahahaha
BYE.


nota kaki : ayu ke mereka yang bernama ayu???ngeeee



No comments: