Duit Kawen Cik Mar

January 15, 2011

Berdikari

BERDIKARI
apa yang kita semua tahu dan paham dengan makna berdikari???
berdiri sambil makan kari?? atau masak kari sambil berdiri???
ok...tu memang lawak yang tak lawak
sila la gelak simpati
apa yang cik mar tau tentang maksud berdikari adalah
sikap membawa diri @ pendek kata pandai membawa diri dan menjaga diri
ermm...sape kat sini seorang yang berdikari???
maka sila la menjerit sambil sebut "SAYA cik mar"
ok...ok...bagus semua
aipp....sebelum tuk cik mar pun nak jerit jugak
"SAYA CIK MAR"
bukan membangga diri tapi memang cik mar berdikari
takde la 100% tapi ada la sedikit sikap berdikari tu
pada adik2 yang takut tuk berdikari sila ada sikap berdikari
semua tu penting tuk kehidupan seharian kita
sampai bila harus bergantung pada orang lain kan???
time sekolah dulu memang cik mar takut untuk berdikari
memang penakut, sumpah tak tipu
tapi after join Program Latihan Khidmat Negara selama 3bulan dulu
alhamdulillah sedikit demi sedikit
sikap berdikari tu muncul dalam diri
aiceh...terasa poyo plak cakap camtu!!!haha
hah....sape penah dan akan mengikuti PLKN???
best kan!!!sumpah best...tak tipu
pengalaman tu tak dapat kita jual beli okey
cik mar stil ingat lagi jurulatih tuk group cik mar, Cikgu Boiran
beliau seorang Navy dan orang jawa
terlalu baik sangat....tapi dah lost contact~~huhu




nota kaki : cik mar baru beli selendang baru~~euuwwww


1 comment:

Mknace said...

:) :) :)
terbaeekkk!!!!

singgah dari mknace unlimited