Duit Kawen Cik Mar

January 06, 2011

bila dah sampai seru

akhirnya....
dah lastly....
seru berjaya panggil cik mar untuk post entri baru
betul tak tipu wokey!!!
berhari-hari nak update tapi dok tak sempat je
penat dan terlalu penat
rasa tidur, tilam, bantal, bobot dan mimpi adalah segala-galanye
*memang jijik!!!
maaf la semua peminat-peminatku
buat-buat tak perasan je
cik mar terlalu sibuk dengan kehidupan baru
padahal tak de la busy sangat tapi disebabkan tak de kesempatan untuk tidur di siang hari maka
malam cepat benar la mengantuk....
tapi siang tadi adalah kemuncak untuk hari-hari busy cik mar
siang tadi follow project manager & engineer pegi site meeting
dan terlalu kesian tengok contractor kena kaw-kaw
hohoho...memang tak mo jadi contractor
tapi kalau contractor bese-bese tu ok lagi r
ermmm....sekarang no kuliah-kuliah
but kerja-kerja
pepagi kene berlumba dengan semua orang nak redah trafik kat seremban ni
petang pun sama
camni la pepagi dok berlumba-lumba pegi keje~~ngeee


















tapi selalu tiap kali balik mesti singgah giant sebab cari makanan
aikk...nak bagi tau
kat giant senawang ada "COOL BLOG"
perhh...memang selalu la pekena wokey
tapi ari tu cik mar beli "OREO BLOG" tak sesedap yang kat cowboy Cheng
akak tu letak oreo cikit...huhu
sape kat sini budak civil engineering???
yang sedang cari tempat praktikal area seremban kan,
meh la praktikal kat tempat cik mar ok
nama company Uniti Consultants
memang tak rugi wokey....
banyak lagi cik mar nak cakap tapi lain kali la ek???
esok2...sebab sabtu cuti~~haha



nota kaki : much better Li kat consultants sebab lagi banyak ilmu kita 
                    dapat, lecturer cik mar yang cakap



1 comment:

♥CIK SHA♥ said...

wah2..dah jadi bz woman la skang ni eh..hehe..