Duit Kawen Cik Mar

January 13, 2011

Lelaki Pertama di Hati

ye...ye...cik mar tau dah makin jarang update blog
cik mar dah cuba tapi masih gagal
gagal tuk rajin mengadap lappy
sampaikan cik mar terlewat nak post entri penting ni
tapi cik mar tetap nak publish
semalam 12 JANUARI hari yang paling bahagia
buat insan yang bernama Maslan Bin Idrus
lelaki yang bertakhta di hati
Selamat Hari Lahir AYAH




























Semoga panjang umur dan murah rezeki
paling penting semoga ayah sentiasa bahagia dengan keluarga kita
ye...kita bukan orang kaya harta tapi kita terlalu kaya dengan kasih sayang
sori la sangat2 sebab cik mar terlewat wish semalam
dah petang baru berkesempatan nak call ayah
sampai ayah cakap "lewat plak ucap hari jadi tahun ni??selalu awal pagi"
betul tak tipu...semenjak de keje, memang kelam kabut cikit life
semua kena buat sendiri
walau apa pun cik mar bahagia ayah masih mampu tengok kejayaan anak-anak ayah
ayah memang garang, train anak-anak macam tentera
sebab ayah adalah pesara tentera
cik mar ingat lagi, tiap kali dapat result peksa kalau math, agama, BM tak dapat A
memang susun ayat la jawabnye
tiap kali ayah balik kebun, setiap sorang de tugas
ada yang keluar buka pintu pagar, ada yang buat air dekat dapur,
kalau ayah bawa balik barang, ada tukang amik barang
huhh...gerun!!!haha
bukan takut tapi dah terbiasa
terbiasa sentiasa bergerak bila ayah ada
tapi disebabkan semua tu lah, alhamdulillah anak-anak ayah berjaya
anak-anak ayah berdisiplin
paling penting, berdisiplin terhadap MASA
tu paling penting yang ayah selalu train
TERIMA KASIH AYAH
selagi bernyawa, selagi tu cik mar tak kan lupakan jasa ayah
walau ada terkecil hati, tapi semua tu hanya bagai angin yang berlalu




nota kaki : kenyang makan big mac~~hehe


No comments: