Duit Kawen Cik Mar

January 31, 2011

pasti akan rindukan dia

sudah hampir sebulan jadi warga Uniti Consultants Sdn.Bhd
banyak ilmu dan pengetahuan yang dapat dikongsi
dan banyak jugak kenangan kat sini
1st day adalah hari yang menggerunkan
ok...memang cik mar sorang je yang praktikal kat situ
takde kawan ok!!!
berdikari dengan kaki sendiri la kamu~~huhu
staf semua friendly...
very2 the suka 0ne~~
1st week je dah de besday party kat ofis
makan2 dengan gembira
lunch selalu kuar dengan akak engineer dan akak2 drafpersons
diaorang semua baik2 dan pandai2
opkos la rase rendah dirikan....
ermmm....tapi mulai esok sorang akak dah takde



















memang sedih sangat2...
takde lagi muka akak comey ni kat ofis

Kak Yanti and Baby Lesya
























ok...mood nak menulis dah takde la
terus hilang bila pikir esok dan esok dan akan datang
cik mar dah ilang sorang kakak kat ofis
semoga kak yanti enjoy dengan life baru ok!!!!
tak tau nape...cukup senang dengan kak yanti
cukup senang mau berkongsi cerita even baru 1month kenal
bye2 kak yanti....



No comments: