Duit Kawen Cik Mar

February 28, 2011

Besday2 di Hari Terakhir

pe yang terakhir pun cik mar tak pasti
yang confirm adalah hari terakhir di bulan Februari
Selamat tinggal Februari
dan selamat datang MARCH
feeling???takut....takut dan takut
ok, jangan tanya kenapa....
biar hati yang tau apa tersimpan
ok2...jom kita story balik pasal besday2 party
hari ni kat ofis de besday Boy
Boy ke???haha
besday girl last week so celebrate skali la
time lunch tadi teman kak ina cari kek
ok...banyak kedai pegi, tapi kek idaman NON ada
pegi secret recipe, kek tak sampai lagi
huhhhh....dugaan-dugaan
akhirnye jumpa fruit garden cake...sedap sangat!!!
opssss!!!bukan layan kek je wokey
tugas beli kfc terus jatuh kat abang syazran dan abang shahidan
makan dan makan sampai kenyang
dok gelak je time makan-makan
terkeluar la "true colour of cik mar"~~hihi
maaf la encik rahimi sebab terloyer buruk tdi....hehehe
ehhh, perasan tak yang cik mar tak bagitau besday sape kan???hehe
besday abang shahrul dan kak tie
semoga mereka panjang umur, murah rezki dan sentiasa dalam rahmatNYA
gambar takde lagi la sebab kak ina tak upload lagi
so entri tanpa gambar....ngeeeee
SORI


No comments: