Duit Kawen Cik Mar

February 20, 2011

kite kawen....

kawen...kawen....
semua orang dok nak kawen sekarang
termasuk la abang kat mentor tadi!!!hehe
aduh...malam cik mar penuh dengan gelak ketawa
dah r layan kesengalan si sidek
pastu layan plak mentor!!!hahaha










bisa tercabut anak tekak den
tapi cik mar memang salute la dengan abang yang audition dengan Noh Hujan
"kalau saya terpilih jadi protigi NOH, dan menang mentor kali ni, kita kawen"
omg!!!!
"macho" giler....hahaha












tapi pelik r, nape orang suke gunakan kesusahan sebagai batu loncatan tuk terpilih jadi peserta???
tambah-tambah yang lelaki....
aduh abang2 sekalian, plz be more matured and brave
tapi tak sabar nak tunggu next week
sape yang akan join mentor...
TUNGGU!!!!


nota kaki : GOD will never leave you empty.
                He will replace everything you lost. 
                if he asks you to put something down,
                it's because he wants you to pick up something better

2 comments:

♥CIK SHA♥ said...

tu la kan mar..saye pun gelak tak hengat dunia tgk mentor td..macam2 pesen manusia ada..yg tak paham tu semua pakat nak gunakan kesusahan raih simpati nak terpilih..pelik2 betul..

Cik Mar said...

sesekali layan program cmni bleh bwt otak segar...hehe tp part yg nangis2 tu, alamak, sedih sebab makin ramai lelaki berhati "lembut"~~hehe