Duit Kawen Cik Mar

February 02, 2011

Kurus vs Gemok

aipppp!!! sensitif ni cik mar
tapi syok gak cita bab kurus dan gemok
orang kurus nak badan berisi
dan orang gemok nak badan kurus
amik ko!!! memang tak penah puas~~haha
tapi kan....korang perasan x????
perempuan la paling obses dengan isu KURUS dan GEMOK
cik mar???
cik mar adalah kurus dan gemok~~haha
pendek kata adalah KUMOK.....hoho
dulukan, cik mar paling payah nak naik berat badan wokey
tapi after join PLKN terus naik 7kg
mana tak naik sampai 7kg kan kalau makan je dah banyak kali
sape yang penah join PLKN mesti tau banyak mana dapat makan
ermm...sekarang sudah gemok~~huhu
tapi tengah diet dan diet
makan nasi hanya sekali sehari kalau tak makan nanti takde semangat!!!haha
dulu ex-boy cik mar tak bagi diet2
dia cakap bwt hilang nikmat makan je
so selalu makan dan makan dengan dia sampai sama2 gemok
tapi dia r paling gemok...hehe
pastu dia selalu tanya kenapa nak kurus???
jawapan cik mar simple je
supaya senang nak shopping baju dan seluar
betul tak???
dah2...cik mar tau ramai yang setuju....hehe
but now dia dah takde dengan cik mar so cik mar tetap nak kurus
tuk kepuasan sendiri
takde la kurus macam model but cukup la senang bila time shopping
tak payah nak try2 baju @ seluar
juz amik dan blah bayar~~hehe
jom2...kite kurus nak??hehe
tapi kne makan makanan seimbang, jangan sampai tak makan tau
aikk...korang tengah buat pe tu???
makan jajan ey???
dah malam ni, kata nak kurus????

Plz jangan KURUS sampai cmni~~huhu




















3 comments:

fya zainal said...

yang sedang2 saja kan bagus~
yupp senang nak shopping baju suar
tak payah g fitting room nak cuba suma
sangatlah malas hehehhe~

jadik fya nak cepat2 kumok juga^^

bukankosong said...

no komen...kih..kih..ala bersyukur je pe tuhan bg, tp usaha gak utk dapat yg lebih baikkk kan?

♥Mis Azielynie ♥ said...

cik mar..cik aziey de tag cik mar kat blog cik aziey..sila updated yer...tq..hehehe