Duit Kawen Cik Mar

February 09, 2011

makan dan minum dengan banyak!!!

malam semalam langsung tak layan tenet
cikit pun takde feel nak pegang en.lappy
jeling2 pun tak nak
cukup sombong!!!
novel pun just pandang sipi2
sebab mata, fikiran dan hati hanya terbayangkan bantal
ok...tido memang awal!!!
amik ko dalam sejarah tido dengan lama
tapi tak lena pun sebab kejap2 bangun
sakit perut, dada, kepala semua jadi 1
cik mar bangun je dari tido terus rasa "ok, ko tak sehat"
tapi....kne pegi keje~~huhu
kuar masuk toilet tak payah cakap sampai rase nk stay je kt toilet


















amik ko kne cirit birit!!!
setakat ni dah 7kali kuar masuk toilet
last2 cik mar amik keputusan "kite CUTI" ari ni...
terus contact akak engineer kat ofis gtau tak sehat
pastu siap2 pegi klinik Dr Norliazura
nice name right????
respons puan doktor
" awak kurang minum air ni, lidah kering"
" awak kurang makan, sebab tu masuk angin dalam badan sampai sakit dada"
" lagi 1, awak ni keracunan makanan"
ok...padan muka ko mar!!!
tapi petang semalam cik mar siap layan nasi ayam penyek lagi tau
lunch je tak pegi sebab malas....
erm...akhirnye sekarang dok kat umah membosankan diri
sungguh bosan sebab dok baring je
sungguh bosan tak dapat usha2 balak kat sepanjang jalan dari seremban jaya ke senawang
sungguh bosan tak dapat usha2 engineer kat ofis!!!!haha
sungguh gatal.
time sakit mula la rindu kat mak
selalu ni la masa dapat manje2 dengan mak
sikit2 panggil mak....
mak....huhu RINDU!!!!


2 comments:

Ujang9897 said...

budak tue mcm kau berak kan..hahaha

Nazz@Purple said...

so cik mar..minum air banyak tau..cepat sembuh..leh usha engineer kat opis..:D