Duit Kawen Cik Mar

March 25, 2011

Hari Istimewa KAMU...

Terima Kasih...
pelik kan korang???
mesti tertanya apsal la cik mar dok bagi wish je sekarang
ni special wish cikit!!!!
jom ramai-ramai kita wish nak???
SELAMAT HARI POLIS tuk semua abang  encik POLIS
terima kasih menjaga keamanan negara

sekarang paling special la...
paling-paling special wish tu abang kesayangan cik mar

the only 1 brother yang cik  mar ada
Selamat Hari POLIS...hihi
tak sangka ko jadik polis sebab dulu tak nampak de ciri-ciri polis
hahahaha....gelak jahat yang kejam
ingat lagi dulu time kita kecik2 selalu cik mar kena buli
tiap kali abang balik dari class taekwando mesti dia akan panggil
pastu tunjuk apa yang dia belajar
macam best kan???
tapi TAK BEST!!!
sebab demo dia nnti mesti cik mar jadi mangsa
pastu dia selalu buli suh cik mar panjat pokok
semua perangai dia melekat la kat cik mar
sampai mak dengan ayah suh cik mar rambut pendek dulu tau
memang lasak la dulu...
tapi sekarang i dah jadi wanita melayu terakhir!!!!haha
tapi kenangan yang paling tak boleh dilupakan....
kita pernah gaduhkan abang???
sebulan kita tak bertegur sapa....
rindu sebenarnye nak tegur tapi time tu keraskan ati
tacing sangat dengan abang.
akhirnye pagi raya kita bermaafan!!!hehe
terus dapat duit raya banyak dari adik2 yang lain
THANKS you bro...
tu la, pasni buat lagi adik ko ni tacing!!!Hihi
ermmmm...pasni mesti akan rindukan ko kan abang
bulan 11 ni ko dah nak kawen....dah xde geng
tapi walau apa pun cik mar doa semoga ko bahagia
jadi polis yang baik
jadi anak mak dan ayah yang baik
jadi abang yang baik pada adik2 ko ni....haha
dan jadi ketua keluarga yang terbaikkkkkk!!!!



Clip Art

No comments: