Duit Kawen Cik Mar

March 16, 2011

masa memang tak menanti

huhhhh....berhabuk dan bersawang dah
nasib baik papan2 ni tak di makan anai-anai
rindu sangat2 nak blog walking
chatting dengan member2 blogger
tapi cik mar tak de masa
terlalu busy
geli la plak dengan perkataan busy tu
ok...terlalu banyak keje lain nak buat
betul la kata orang "bila dah bekerjaya, life memang pack"
pack dengan kerja...kerja...kerja...dan tidur
pagi2 seawal pukul 8pagi dah gerak pegi opis
abih keje petang pkul 5.30petang kalau tak banyak keje
tapi bila time keje berlambak & kena design apa2
konfem malam baru merasa kuar opis...huhu
aipppp!!! cik mar tak merungut ok
cik mar terlalu suka kan kerja cik mar sekarang
sekurang2nya cik mar dapat lupakan semua kenangan dengan dia
cik mar dapat isi rasa "sepi" cik mar
dan paling penting dapat belajar sesuatu dari akak & abang2 engineer
cuma sedih tak dapat bermesra dengan blog
memang celik je mata sampai pejam tuk tidur
hidup cik mar mengadap PC je ok
tapi kesempatan tuk update blog memang tak mampu
ni pun curi masa siapkan design retention pond
sebab masa memang tak menanti kita
RINDU sangat dekat teman2 blog

ni tentu la bukan ruang keje cik mar....hehe




















nota kaki : apa la warna baju pengantin dia...."sigh"

No comments: