Duit Kawen Cik Mar

March 24, 2011

Reen's Diary Giveaway Lahh !

mula-mula mood marah muncul...
cik Noody ni saje tagged i tau!!!
(sambil gaya gedik...euwwww!!!)
cukup-CUKUP cik mar!!!!
kamu tu tak sesuai jadi gedik....hahaha


anyway thanks la tagged cik mar coz dah lme sgt tak join Giveaway ni
after keciwa tak penah bertuah tuk menang!!!!hahaha KEJI
sape nak join??? senang je tagged pada 37 orang!!!haha
kejam kan cik REEN ni....hahaha
actually beliau suke 37 tapi tagged pada 3 @ 7 orang pun boleh
eiiii...sebut pasal nombor kan
cik mar suke nombor 1,2,3,4,5,6,7,8,9.....bla..bla...bla
semua suke!!!hihi
tapi takmo nombor last ok.
dah2!!! banyak plak mengomel cik mar malam ni
sape nak join dan cuba nasib sila la klik kt banner di atas ok.
JOM tido awak2 semua~~kikiki
bye!!! LUV u....muahhhhhh

kamu yang boleh cuba nasib gak:
cik FYA



Clip Art

2 comments:

suriani sakura said...

nak cube ni

Cik Blog said...

suriani--->> ok, skrg jugak cik mar tagged cik suriani kte~~hehe