Duit Kawen Cik Mar

March 28, 2011

Sesekali jadi ARTIS

sila jangan muntah bila baca tajuk entri~~haha
bukan nak menipu tapi kenyataan
susah jugak jadi artis ni bila part nak layan peminat.
hari ni merasa la cik mar jadi artis~~~hahaha
sila sediakan bekas tuk muntah
TQ tuk semua yang berpusu-pusu wish besday cik mar kat FB
sebijik rasa mcm artis smpai tak menang tangan woo nk layan!!!hehe
tapi setelah dianalisis hampir
70% mengharapkan cik mar cepat2 kawen dan dapat jodoh
99% mendoakan cik mar murah rezki dan panjang umur
dan 100% wish HEPY BESDAY~~hahaha

1st time celebrate besday tanpa kawan2
slalu celebrate kt hostel
sedih tak de lagi surprise party...huhu
tapi suke sebab my 1st bf dulu r kan still ingat besday cik mar
tadi dia wish....TQ yer iwan, walau ape pun kte masih kawan.
tuk yang dah kawen tu, xpe saya memang paham dan saya tak harap ape2...

ni la bdk yang sambut besday tu...25 tahun sudah!!huhu

nota kaki : semoga tahun ni cik mar dimurahkan rezeki, akan dapat keje dan jodoh!!haha


 
  Clip Art

No comments: