Duit Kawen Cik Mar

April 10, 2011

Best jugak bila tak Cute

betul ke korang suka sebab korang tak cute??
dah....sila jangan menipu.
jom try tanya kat gegurl kat luar tu betul ke diaorang suka bila tak cute?? tak cantik?? tak solid molit??
jom kita belajar bersyukur dengan semua anugerah yang ada di depan mata
sebab bila kita tak cute dan cantik maka takde la kita ni riak
cuba la try usha dan search kat tenet "perempuan cute @ perempuan tak cute, mana lagi seksi??"
ok...cik mar bagi masa 5minit untuk korang try and error!!!! hehe
cik mar bukan di kalangan perempuan2 yang cantik, cute dan solid molit
cukup la sekadar cukup sifat anggota badan dan manis bila tersenyum....ok sila muntah ijau
kalau cik mar cantik dan cute mesti cik mar akan riak
atau maybe akan jadi seksi
dan akan menjadi perhatian mata-mata si lelaki
hohoho...untuk apa menjadi perhatian kerana kecantikan luaran kan???
biar la mereka2 pandang cik mar sebab sikap dan latar belakang kita
buat apa kalau disayangi kerana kecantikan
baik la di sayangi kerana kecantikan budi bahasa
takut jugak jadi orang cantik ni sebab cik mar ni bukan la baik sangat
nanti mesti de sifat jahat dalam hati plak
mesti terus memilih kawan.....hohoho tak suka jadi macam tu
kadang2 teruja tengok de pasangan yang sorang cantik @ hensem dan pasangannya biasa2 je
sungguh sweet sebab still boleh menerima seadanya
dan kalau ada pasangan yang sama cantik dan padan tu 1 bonus
setiap ciptaan Allah swt ada kebaikan dan kelebihannya
jangan la kita merendah2kan dan memperkecilkan kekurangan orang lain
akhirat kelak, semua tu takkan di pandang
jom kita sama-sama bersyukur dengan diri sendiri
hargai semua yang jadi milik kita.




 

8 comments:

ieyza afieyna said...

BETUL2...saya bersyukur apa yang saya ada. orang cntik suka seksi..tpi x semua la.hee

♥CIK SHA♥ said...
This comment has been removed by the author.
♥CIK SHA♥ said...

org cantik akan kawan dengan orang yg cantik2 jugak..mostly macam tu tapi tak semua la..kan mar?

biar biasa2 je..cantik budi lagi bagus dari cantik body..ekeke..

Cik Blog said...

ieyza afieyna -->> betul2, tp xde la semua yg cantik tu suke seksi.

Cik Blog said...

cik sha -->> ye r, xkan org cantik nk kwn dgn org tak cantik??hihi tp kdg2 perempuan yg sopan pkai bju kurung pun bleh nampak seksi dgn kesopanan diaorg tu~~hihi

momochan said...

haaa btol2...org cantik pn bukannya sume perfect kan?kan?

fyra said...

thats right . cantik sgt pun susah jugak . bersyukur jela dgn ape yg ALLAH bagi kannn . :)

Cik Blog said...

fyra -->> pendek kata cantik susah, tak cantik pun susah. tp ble cantik lg susah sbb perlu sntiasa jaga kecantikkan smpai ble2...hihi