Duit Kawen Cik Mar

April 23, 2011

Mari DOAkan Teman Blogger kembali sihat

mungkin ramai yang tak mengenali AISYAH
begitu jugak cik mar
tapi cik mar start kenal beliau time blog pink cik mar ni
beliau salah sorang blogger yang join contest tersebut
dan beliau juga adalah sepupu kepada jiran cik mar
mari kita sama2 doakan AISYAH kembali sedar dari koma 
dan dapat terus berblogging
setakat ni doktor memberitahu harapan beliau untuk sedar amat tipis
namun mungkin hasil doa ikhlas kita semua akan berlaku keajaiban
kalau korang nak tau perkembangan AISYAH boleh baca entri
di blog sepupu beliau "From Here to Enternity"
dan tuk mereka yang nak mengenali AISYAH boleh singgah 
blog beliau KLIK

keadaan aisyah sekarang

semoga aisyah kembali ceria seperti dulu


7 comments:

►AdamXis◄ said...

Assalam...Ya Allah kenapa nie?kemalangan ker?semoga Aisyah sihat walafiat dan kembali ceria...amin


Latest : ►100Penulis : Kalau saya diberi RM100 sekarang, saya akan..

SyAfaWaNi ♥‿♥ said...

semoga semuanya baik2 saja ya..Aminn..sama2 doakan aisyah..

Cik Blog said...

adamXis -->> aisyah xcident kete. insyaallah berkat doa semua, aisyah akan sedar.

Cik Blog said...

syafawani-->> insyaallah, berkat doa semua orang.

fsio ukm said...

k.cik..siasat..die msuk hosp.mne......

fsio ukm said...

kwn ak tu weh....

♥♥syahadah♥♥ said...

mar..thanks sesangat..tak sgka update jugak kat sini..akak tgkpun dlm trafic akak byk dr dari blog mar.thanks