Duit Kawen Cik Mar

April 21, 2011

Mengorat artis di Facebook???

perh...sape yang bertuah tu kan???
untung betul dapat mengorat artis2 yang tuff kat facebook
sape yang dah pernah terkena panahan cinta??
cuba cite cikit kat akak!!!haha
sebelum ni famous orang bertemu jodoh dengan chatting
tapi sempena zaman yang lebih maju
facebook adalah salah satu medan mencari jodoh
maka korang2 yang takde kekasih tu sebelum sign in fb
sila baca doa bertemu jodoh
uisshhh....gelak pulak
kalau tak cuba maka kita tak tau
seperti kalau apa ntah peribahasa tu pastu ayat last
mana kan dapat sagu nya....
korang sila share cikit peribahasa tu
cik mar makin lupa daratan ni....
korang nak kan bukti pasal bertemu jodoh dengan artis
melalui facebook????
yang terbaru abang ZED ZAIDI kita okay
tak sia-sia Natalia Mustafa Kamal usha dia kat fb
sekarang tengah menghitung hari je tuk bergelar suami isteri
bertuah badan betul....
jom usha kad jemputan kawen Zed Zaidi yang superb!!!!



bukti dia bertemu jodoh melalui facebook tau!!!


nota kaki: nak cuba nasib gak r, tapi nak ngorat sape ek sebab iqram dinzly dh de gf. KECEWA


2 comments:

ishiko said...

kemain kad dya....
*hahaha.. sy dtg la~

♫ Ct Hajar ♫ said...

wah terbaik kad tu , yg twitter xde ?hik hik =D