Duit Kawen Cik Mar

April 19, 2011

Scream 4

sape yang dah tengok SCREAM 4 sila clik nuff cik mar...hehe
masih lagi bersikap keji kan cik mar ni
okey2 dengan intonasi serius
sape yang dah tengok SCREAM 4???
pe perasaan korang??? teruja kan???
sama la dengan cik mar...
actually baru je sampai umah dari tengok muvie
not bad gak cite SCREAM 4 ni
awal2 start lagi dah menjerit
memang pembunuh yang tak dijangka
time pertengahan cerita kira macam dah bajet la sape pembunuh
sekali salah daaaaaaaaaaaa....
pembunuh adalah orang yang tak dijangka
dalam seram de gak adegan kelakar
so takde la sepanjang masa korang akan menjerit
moh g layan scream 4


Scream 4 stars Neve Campbell, Courteney Cox, David Arquette, Britt Robertson, Emma Roberts, Hayden Panettiere, Rory Culkin, Nico Tortorella, Mary McDonnell, Anthony Anderson, Aimee Teegarden, and Marielle Jaffe with confirmed cameos by Anna Paquin, Kristen Bell, Shenae Grimes, and Lucy Hale.




No comments: