Duit Kawen Cik Mar

May 16, 2011

Dulu memang Ting Tong

rindu zaman sekolah bila time Hari Guru
semua ada kenangan pahit manis sepanjang jadi 
budak sekolah berbaju uniform
cik mar dulu start sekolah time umur 5 tahun
gatal nak ikut abang pegi sekolah so mak pun hantar pegi sekolah.
pastu bila 6tahun terus tak sekolah sebab abang dah naik darjah 1.
ok...pengalaman paling tak boleh di lupakan bila rantai kena ragut time balik sekolah
jahat wooo abang naik moto tu main ragut2 plak
pastu perkara paling ngok ngek sepanjang tadika kan...
malu nak cite....
meh rapat2 cik mar bisik
sokmo terkencing dalam seluar oiii...
giler kampung cik mar dulu
motip terkencing dalam seluar sebab takut minta g toilet.
sungguh la hingusan cik mar dulu.
Selamat Hari Guru Cikgu Tadika yang selalu lapkan air kencing ku
ok, masuk part bila dah umur 7tahun
time daftar sekolah dapat kelas last ok, nombor 6
motip dapat kelas last sebab time umur 6 tahun tak pegi tadika
deymmm r....
pastu jiran cik mar yang cikgu tu tukarkan kelas cik mar
dia bagi reason yang amat kukuh kenapa bagi cik mar kelas depan2
sebab cik mar dah pandai baca ok....tengok tu, pandai tau!!!!haha
masuk kelas 1 BIRU
Selamat hari Guru Cikgu Roslina yang baik hati
time sekolah rendah amat la rajin dan aktif...hihi
ingat lagi tau nama2 best fren...
AZIMAH, MASLINA AYU, SHAFINAZ & JAMILAH
mana korang sekarang ek.....huhu
pastu time darjah 3 pindah Negeri Sembilan
ayah daftar sekolah lambat maka masuk kelas nombor 3
orang pertama yang tegur kat  kelas SAFURAH
my best friend forever...
minggu kedua kat sekolah baru dah dilantik jadi pengawas
dahsyat tak???haha
belajar dan terus belajar.
Selamat Hari Guru Cikgu yang lantik jadik PENGAWAS
sepanjang sekolah rendah de cikgu garang dan tak garang
paling garang teacher alwiza dan cikgu zamri
Selamat hari Guru cikgu2 garang....hehe
pastu UPSR...banyak kelas tambahan, banyak ujian
time kuar result dapat 4A 1B
ok seperti biasa B adalah Bahasa Inggeris
agaknya kalau lahir kat obersea mesti dapat A kan????haha
anyway SELAMAT HARI GURU tuk semua cikgu2 dan pensyarah cik mar



nota kaki: sonok jadik budak2 kan, pikir belajar pastu main.

 
 

No comments: