Duit Kawen Cik Mar

May 12, 2011

keterujaan bangat

hai...
(sungguh suci teguran tersebut)
sekarang ni cuaca panaskan korang???
tapi kat seremban ni petang tadi hujan
seronok betul rase....mesti pokok2 semua buat kenduri
cmne life korang after abih exam ni???
gumbira kah????
hahhh!!!! budak2 sekolah jangan nak gembira
sekarang ni dah nak musim peperiksaan pertengahan tahun kan???
ingat berblogging jangan sampai abai pelajaran
life cik mar plak sekarang sedikit lapang....hihi
ye r kan, report LI dah hantar
sekarang berpraktikal dengan hati yang gembira
tapi xde la gembira sangat sebab puan & encik2 kat opis tu dera...
hari-hari kena buat design ok
design drainage, on site detention (OSD), retaining wall
pastu tugas terbaru kena design pumping station
terus hidup jadi blur~~
tapi seperti biasa bukak buku la, study cikit2
pastu part paling penting minta tunjuk ajar pada yang pakar
alhamdulillah, setakat ni ape yang cik mar design di terima pakai
sumpah teruja ok...
tak sangka budak pemalas ni mampu buat design!!!haha
hope kata2 puan & encik2 opis jadi kenyataan



nota kaki : malu bila diaorang slalu panggil cik engineer kat opis.



No comments: