Duit Kawen Cik Mar

May 14, 2011

Movie Paling Ting Tong

uit...korang dah layan muvie KONGSI???
best tak???
aippp...jangan la salah paham
bukan cik mar nak komen pasal muvie KONGSI
cmne nak komen kalau belum layan lagi kan....hihi
meh cik mar nak cita cikit la pasal muvie yang last week layan
ok...tuk pengetahuan korang dari awal tahun ari tu kan
cik mar tengok muvie semua di sponsor oleh
sugar daddy  housemate kesayangan, Cik AiN
last week seperti biasa beliau akan ajak tengok muvie
cik mar bajet layan cite THOR tapi cik beliau mau layan

MOMOK jangan panggil aku
sebab cik beliau cakap maybe cite kelakar @ seram kot
ok...muvie pukul 8.45mlm
masuk2 je tengok ramai gak la orang
kapel2 pun ramai la
cop2!!! kenapa kapel2 suka tengok cite hantu ek???hihi
ok...back to the story
baru 30minit tengok, tau2 cik beliau sudah tido
cik mar pun bajet2 nak tido la
but stil layan je
so korang paham tak pe maksud disebalik perasaan nak tido tu???
cite memang tak best...
30 minit pertama je r macam takut sebab de 
hantu budak kat highway yang terbang2
pastu dah mengarut...dan memang mengarut!!!
sepanjang hidup kat dunia ni dan start belajar masuk cinema
tu la 1st muvie yang paling hampeh
ok....maaf encik pengarah
larikkkkk....hihi



nota kaki : mau layan Nur KAsih la...sebab dulu nangis2 tgok drama

 
 

1 comment:

puteraduyong said...

wah...tak jadi la nak tgk.. tengkiu cik mar..