Duit Kawen Cik Mar

May 04, 2011

salah siapa???

korang rase salah siapa???
alamak...dok mengharap cik mar cite r tu
padahal cik mar yang mengharap korang tanya~~hihi
ok...sekarang cite pasal salah siapa.
de r kawan cik mar yang dah clash dengan bf dia
dan bf dia pun dah kawen siap wife tengah pregnant lagi
kawan cik mar pun dh de bf baru
tapi yang samarnya kan....ex-bf dia tiap kali chatting dengan dia
still chatting macam layan awek
owhhh....seram ok
tu pasal kawan cik mar la
ni plak pasal cik mar
de someone yang dah lama cik mar kawan dan kawan
bukan tak pernah dia ajak kapel
tapi cik mar ni rase takde feeling bunga2 tu
pastu dapat tau dia dah de gf baru
memang syukur sangat
tapi bila dia ym dengan cik mar still macam time dia xde awek
salah siapa ek???
mungkin salah perasaan kot.
tak pun salah korang r pegi baca entri cik mar ni~~

sje try test skill

No comments: