Duit Kawen Cik Mar

June 12, 2011

Betul ke mula2 je rasa bahagia???

korang rasa betul ke persoalan tu???
orang selalu cakap time mula2 bercinta semua manis
pastu mula la jemu ye tak???
tak pun time nk ngorat @ ngayat pasangan je semua manis
contohlah

mula2 ngorat: kalau boleh setiap masa nak sms @ call @ jumpa
lepas dapat : mulalah sms pun tidak. jarang2 la orang cakap

mula2 ngorat: sentiasa nampak pasangan adalah yang terbaik
lepas dapat: mula nampak kekurangan pasangan sendiri

apa yang cik mar cakap atas pengalaman kawan2 
yang sokmo story kat cik mar sambil minta pendapat
jawapan cik mar hanya 1 dari dulu

my answer: mula2 tu mmg semua manis sampai kte jadi buta.
pastu de yang sanggup clash dgn pasangan sendiri sebab jumpa
yang lebih baik la konon. mula la start rase org baru lebih caring.
tapi pernah kita terpikir tak, sekurang2nye kita kenal hati budi 
pasangan (lama) tu dulu dan nampak baik buruk dia.
jangan selalu pandang gajah nun jauh di sana, andai semut 
depan mata lebih memahami. mungkin sikap jarang sms, call @ jumpa
adalah sebab pasangan kita rasa kepercayaan lebih penting.

 
 

2 comments:

Onitsuka_hana said...

entah la..hana biasa ja dari dulu sampai skrang..masing2 tau tugas masing2 hehe.Cuma mengongkong jaa.dulu mengongkong skrang dah kurang sebab hana dah sound skali..hehe

^baju kurung^ said...

sebab tu kena kawin terus kan