Duit Kawen Cik Mar

July 18, 2011

8 Hari Tanpa Kamu

ari ni 18 hb Julai
ye...last update blog 10 Julai ari tu
perh...bajet busy yang amat sangatkan
padalah dok layan 49days
plus keje di siang hari
Jumaat ari tu cik mar g interview kat Melaka
alhamdulillah dapat
tapi mayb tak pegi
macam ngok kan....hehe
bukan sebab cik mar demand tapi memang demand pun!!!haha
3bulan tempoh percubaan bagi salary rm1200/permonth
kalau ok baru serap...
tampin ke masjid tanah 30minit
minyak sehari RM10
makan lagi dh RM10
tolak duit bagi mak ayah
duit untuk tabung kete
tinggal hnye beberapa
so cmne???
ye...ada yang ckp grab je dlu
dan ada yg ckp cuba try tmpt lain
aduhhhh....memang blur la
masih tak dapat hidayah ni....
lupa nk habaq la
mai cni nk habaq yang cik mar konvo 
24 September 2011
tak sabar nak sarung jubah buat kali kedua
dan pkai mortar board buat kali pertama~~hehe


nota kaki: pemenang2 giveaway sekalian, cik mar dah hantar hadiah tau.



2 comments:

AkmaFaizal said...

Tahniah cik Mar, klau nak demand pun ape salahnye kalau dh rase cik Mar hebat. janji cik Mar hati senang. klau tak, nnt nak keje pun mcm2 masalah timbul plak.

myra yusreena said...

huhu.congretz convo! hehe.kje mne2 pown same jek.yg pntg pnglman.huhu.perlu la dmand kan!kt ctu da bazir duet gaji-to-be..hehehe