Duit Kawen Cik Mar

August 03, 2011

Komen Paling BODOH!!!

PANAS betul hati cik mar sekarang ni
sesedap rasa je mengutuk ek???
opppsss!!! bukan komen mengutuk cik mar
tapi komen mengutuk orang Kelantan & Negeri Sembilan
korang try la search kat cni
 baca komen no.3 dari Jaafar onn

komen paling bodoh kot!!!
 sah2 penah kne reject dengan awek n9 ni
tu yang frust!!!
hanya orang bodoh bagi komen bodoh macam tu.

nota kaki : memang xbleh terima la statement mcm tu. 
cuba gtau kt mne kotor???

komen ni dh kne delete kat BEAUTIFULNARA


1 comment:

Al said...

haha..ruang komen tu jd tmpt condemn mamat jaafar onn tu dah

tp stuju tu komen pling bodoh,tetibe je