Duit Kawen Cik Mar

September 19, 2011

Kenapa wanita merelakan mereka dikasari???

itu 1 persoalan yang korang perlu jawab wahai kaum HAWA...
kenapa korang rela dikasari???
tak kisahlah secara mental @ emosi...
dan cik mar yakin
jawapan korang adalah
kerna SAYANG
untuk apa ada sayang andai hati korang dirobek-robek???
hati korang di lumat dan di cincang-cincang????
ye...korang pasti akan jawab
"ko tak tau pe yang aku rasa..."
"ko takde kat tempat aku"

dah tu...dah ko yang tak nak share
cmne cik mar nak tau
dulu masa bercinta ada jugak gaduh-gaduh
bila bergaduh mula la hilang perasaan sayang tu
rasa nak marah je
kenapa la manusia ni terlalu mengikut kata hati
selalu bertindak tanpa berfikir
akhirnya hati yang terluka

tapi kalau suami @ boyfriend korang dah berkasar secara
FIZIKAL
sila la laporkan dekat

buat aduan dekat sana @ minta pendapat @ whatever la
kita ni wanita sememangnya kaum yang LEMAH
tapi janganlah sampai diri kita merana kerna
SAYANG
nota kaki: tak suka dengar dia tinggi suara pada insan tersayang!!!


1 comment:

kyo_9 said...

sayang?
huhu.. ape pon x boleyyy..