Duit Kawen Cik Mar

October 08, 2011

CONVOCATION day

ermm...after 1 weeks baru ada idea nak post entri about my convocation
hari yang paling di tunggu-tunggu after 3 years buat degree
dulu excited tunggu convo untuk diploma
pastu mula la excited untuk degree
actually lebih excited nak jumpa kawan2 kali ni
anyway, i'm proud with myself
time sekolah dulu selalu berangan nak masuk U
berangan nak study sampai master
tapi sekarang biar la hold sekejap impian tu
kita buat sampai degree dulu yek cik mar
ada rezeki dan ada ruang
baru try capai target
insyaallah
sekejap sangat masa berlalu
dulu mak dengan ayah hantar masa hari pendaftaran
after that, diaorang tinggalkan coz g lawat Ana kat Matriks gambang
pegi daftar bilik sorang-sorang
masuk bilik pulak tengok semua budak2 lepasan matriks
ok...cik mar adalah KAKAK
minggu orientasi baru dapat jumpa kawan
EIN dan ZAI
my luvly friends
1st sem banyak dugaan
siap nangis rasa nak berenti study
tapi "dia" kuatkan semangat suruh teruskan
alhamdulillah cik mar dapat teruskan sampai la dah jadi
ALUMNI UMP
walaupun "dia" tu dah jadi milik orang lain
cik mar tetap nak wish
THANKS
banyak bagi sokongan dan dorongan selama ni
cik mar dah tunaikan janji kita
tapi awak???
ok...itu semua jodohkan???
THANKS 
jugak untuk kawan-kawan
yang sudi bergembira sama-sama
kita makan nasi dagang pepagi
kita karaoke time free
kita lepak teluk chempedak after abih clas malam
kita pegi makan ramai-ramai naik avanza
kita berbuka pose kat padang MPK
kita study sama-sama time nak exam
pendek dan panjang kata
kita RONGGENG sama2!!!!
really miss you all...
yang dan jadi engineer
CONGRATE!!!!


muahhh!!muahhhh!!!mmmuaahhhh!!!!
THANKS jugak untuk FAMILY
tak pernah jemu layan kerenah cik mar
merajuk time mak lupa wish besday...hihi
so childish...haha

nota kaki: hope my life will full with rainbow colours!!!!


No comments: